El Carnestoltes escalfa la ciutat!

El rei Carnestoltes ja va arribar ahir, Dijous Gras, a Cornellà amb una festa a la plaça de l’Església, disposat a passar uns dies d’optimisme, de desinihibició, i transmetre’ns unes petites dosis de bogeria.  Dissabte a la tarda tornarà la gran Rua, a partir de les 18 hores, amb sortida i arribada a la plaça de Catalunya, el recorregut habitual, i també amb l’esperat concurs de comparses i els premis que proporciona l’entitat Cornellà Compra a Casa.

Sempre és bo posar un punt de vista optimista a tot, i el Carnaval assenyala una sortida de la rutina necessària, una festa al carrer que, tot i amb la prudència necessària, ens fa molta falta per recuperar les sensacions positives.

Diumenge seguiran les activitats amb la rua infantil de la Societat Coral La Unió, i el dimecres següent, amb el judici final, la conclusió, tot activitats sobretot d’animació familiar i amb les quals també els més petits poden recuperar part d’aquest escalf que transmeten les activitats populars, i a les quals esteu tots convidats i convidades.

No hi ha límits a les disfresses ni a la vostra imaginació, així que gaudiu del moment, i de la festa!

 

Programació de Carnestoltes