Escoles actives

Per tenir escoles de qualitat és molt important el vincle escola-familia. No només de cara a configurar el pla curricular sinó per treballar de forma conjunta valors socials i eines que afavoreixin el desenvolupament personal dels nostres fills i filles. Afortunadament, aquest esperit és molt arrelat a Cornellà, que compartim i encoratgem des del govern municipal, i que es reflecteix en l’impuls de principis com ara la convivència, la igualtat, la solidaritat i la consciència social.
Com a mostra d’aquest dinamisme, el cap de setmana diverses escoles preparen activitats lúdiques i culturals per enfortir aquests lligams i valors. Per exemple, avui l’escola Mare de Déu de Montserrat celebra haver estat reconeguda com a escola verda, pel seu grau de difusió d’ accions educatives sostenibles. Presentaran el seu hort escolar i treballs fets amb material per reciclar. Demà al matí, l’escola Mediterrània fa el lliurament de premis de dibuix amb la participació de totes les famílies; i diumenge, l’escola Dolors Almeda celebra la Festa de l’Amistat, per fomentar la comunicació i la convivència. Com a colofó, el mateix diumenge al migdia, la commemoració del Dia Internacional de les Famílies a la Pl. Francesc Macià.

D’altra banda, el cap de setmana es guarneix de flors amb la Fiesta de la Cruz de Mayo que organitza C.C. Blas Infante a la plaça de Sant Ildefons, amb un festival folklòric a la plaça Segarra, o el concert de Miguel Poveda a l’Auditori.