Inici de programacions estables

Algunes ja s’han avançat, però amb el mes de març que arriba aquest diumenge es fa més evident l’inici de diferents programacions estables culturals, cíviques, així com més activitat de les entitats. És el cas de la programació d’aquest any de l’Auditori, amb Dagoll Dagom i ‘Aloma’, obra que a més del seva excel·lent factura artística s’inscriu com a un dels primers actes dedicats a l’Any Rodoreda que acaba de començar a caminar a la nostra ciutat.
Important és, també, buscar en la programació de música i teatre Cornellà Escena, que hi ha altres propostes molt diferents de concepció però igualment amb voluntat de difondre cultura i de buscar el seu públic, que a la nostra ciutat sempre troben. Posem el cas de dissabte de la setmana vinent, dels ‘Petits Concerts Impossibles’, una experiència musical novedosa, dins del mateix Cornellà Escena, basada en el petit format i la proximitat; o també de la cita mensual del Teatre Familiar.
I dilluns començarà una programació molt àmplia, al llarg de tot el mes de març, dedicada a la dona treballadora. Hi ha l’acte central del sopar ball a la Fira divendres que ve, però el que vull destacar és que ja sigui a través de la paraula, com del teatre o la música, trobarem durant tot el mes reflexions molt diverses sobre el paper i els valors que transmeten les dones a la nostra societat, amb un pes destacat pel que fa a la participació d’entitats.