Iniciatives que sumen

En els darrers mesos s’han posat en marxa a la ciutat iniciatives per estimular el consum o per dinamitzar i rendibilitzar espais ciutadans com a respostes i fórmules per mitigar els efectes de la crisi. Els comerciants i restauradors de la ciutat, uns dels pilars de la nostra activitat econòmica i de cohesió social, han aguditzat l’enginy, per tirar endavant propostes com la I Nit de Compres o la Fira de Santa Llúcia, que han revitalitzat diferents sectors i han mobilitzat moltes persones amb una bona resposta per part dels ciutadans i ciutadanes. La propera setmana, tindrem una altra mostra amb el començament del “Quinto Tapa Cornellà”, que ens proposa una ruta gastronòmica per una vintena de restaurants i bars de la ciutat on es podran degustar tot tipus d’innovadores tapes. Estarà vigent entre el 30 d’abril i el 19 de maig i ens convida a passejar-nos i gaudir de la nostra ciutat, una iniciativa que us recomano i que podeu consultar més informació a la web que han creat.

D’altra banda, diumenge també tenim una altra alternativa, la I Fira d’Antiguitats, que se celebrarà a l’entorn de la Fira de Cornellà i que ens donarà una oportunitat d'obtenir peces de diferents èpoques, curioses i originals. Per als més joves, destacar que també s’inicia una nova campanya de les “Nits Insòmnia” la nostra proposta perquè els joves gaudeixin d’un oci nocturn divertit, saludable i enriquidor.
Amb tot això, no hem de perdre de vista que entre tots fem ciutat i que participar en aquestes activitats ens beneficia a tots.