Nit dels Museus

Aquest cap de setmana és la Nit dels Museus, i Cornellà no hi faltarà, aquesta vegada amb activitats tant al Museu Palau Mercader com al Castell de Cornellà. Per un cantó per promoure aquests espais de cultura i poder-los conèixer amb una llum diferent, i també per gaudir-los acompanyats d'alguna actuació teatral, tot i les per les restriccions d'aforament, ja té totes les places exhaurides. I diumenge al matí, seguirà la programació especial amb la proposta teatralitzada que dóna vida a les sales del Palau a càrrec de Catalònia Teatre i el cos de dansa de l’Esbart Dansaire de l’Agrupació Sardanista de Cornellà. Altres activitats també s'han programat per a dilluns i dimarts (que és, justament, el Dia Internacional dels Museus), per facilitar la participació i seguiment sense aglomeracions.

A l'última enquesta ciutadana que ha realitzat i publicat l'Ajuntament, els equipaments culturals continuen tenint molt bona nota, i destaca precisament el Museu Palau Mercader amb el més gran nivell de coneixement entre els enquestats, i gairebé un 80% diu que l'ha visitat. El Castell, també està entre els primers llocs, tant en coneixement com en nota rebuda. Aquest cap de setmana, dins d'aquest reinici de la normalitat, és un moment tan bo com qualsevol altre per recuperar els nostres espais de cultura, i prendre consciència del seu valor.

No és l'única opció ja que també hi haurà aquest dies cites amb el Festival de Arte Flamenco, amb noves activitats esportives, amb activitats de dinamització als carrers sense cotxes... i ja sabeu que l'horari dels establiments d'hostaleria comença a estirar-se. Tota proposta és bona si la gaudiu amb la responsabilitat necessària.