Noves trobades en el marc del programa Cornellà Creació

Aquest divendres s'encetarà al Museu Agbar una nova edició del Cornellà Creació Fòrum, que avui precisament es presenta als mitjans. El primer convidat serà Joan Maria Nin, director general de la Caixa, obrint un programa de sis dinars-conferència amb personalitats del món empresarial, social i polític.
En la primera edició d'aquest fòrum, es va evidenciar la bona col•laboració i sintonia amb els participants, de les nombroses empreses que han cregut en aquest projecte, i que fan possible que sigui ja realitat la segona edició. Hem aconseguit fer confluir voluntats i esforços per així, entre tots, sumar col•laboracions a l’interès per aquesta proposta.
Cornellà Creació Fòrum té la voluntat de ser, també, un espai de trobada per al món empresarial i institucional del Baix Llobregat, on podem compartir inquietuds i preocupacions pel desenvolupament futur de la nostra economia, pel nostre posicionament com a ciutat i com a comarca, per les profundes transformacions que estem vivint, i perquè compartim l’aposta per la innovació, pel diàleg i per crear sinèrgies entre tots els elements que ens ajudin a definir una línia de progrés. Compartir diàlegs i aprenentatges, en aquests temps de dinàmiques socials i econòmiques en transformació, és fonamental per fer-nos partícips de diferents maneres de pensar i per saber progressar.