Passeig per la riba del Llobregat

Aquest és el títol del reportatge que il•lustrava aquest cap de setmana les pàgines principals del suplement del Periódico “+teletodo idees”. El periodista Joan Portell, fa un repàs de la recuperació per a la ciutadania d’aquest espai fluvial a l’entorn de l’àrea metropolitana de Barcelona, de la feina que s’ha fet des del Consorci per a la Recuperació i Conservació del Llobregat en els darrers anys per viure de cara al riu, per gaudir d’ell i per conscienciar-nos a tots plegats de la importància del seu ecosistema i el seu valor mediambiental.
En aquest marc, el proper dilluns la Fundació de la UPC i l’Àrea Metropolitana presentaren una nova plantada d’arbres que s’ha fet en aquesta zona, fruit de la signatura d’un conveni per tirar endavant nous projectes vinculats a la millora d’aquest espai fluvial que rega i vertebra els municipis de la nostra comarca.
Per tant, us convido a fer diferents rutes en família o amb amics, en bicicleta o a peu. Us ho recomano per aquests dies de bon temps. Ben equipats, és una bona forma d’evadir-se al costat de la ciutat.