Tothom a gaudir del Carnestoltes!

Com diu la cançó: “la vida es un carnaval”...plena de coses positives i d’altres de menys agradables. Per això sempre és bo veure les coses des d’un punt de vista optimista i això és el que es pretén amb la celebració del Carnestoltes. Gaudir el moment, aprofitar quan el vent bufa favorablement per treure’ns de sobre les preocupacions i compartir amb els amics o les famílies moments de diversió.

Portem tota la setmana veient a nens i nenes que surten de l’escola amb un barret, una corbata, mitjons de diferent color,…i les entitats i grups d’amics donen els últims retocs a les seves disfresses o coreografies per a la gran rua que tindrem dissabte a partir de les 5 de la tarda. Però el que si està clar i garantit és que serà una gran festa ciutadana on participaran centenars de persones i on regnarà el bon humor, l’alegria, la disbauxa, la transgressió, i dosis controlades de bogeria.
Us esperem per omplir de color, música i alegria la plaça Catalunya i els carrers del costat.

I el diumenge, qui encara tingui ganes, pot gaudir amb els més petits del Carnestoltes Infantil, que començarà cap a les 12 del matí pels carrers del barri Centre.