Cornellà Natura

Mou-te en transport públic

20200701-Park and Ride estacio-10218.jpgAparcaments d'intercanvi P+R

Els Park&Ride (P+R) són aparcaments amb places reservades per als usuaris del transport públic, per afavorir l'intercanvi entre el vehicle privat i els diferents mitjans de transport públic.

D’aquesta manera es contribueix a fomentar una mobilitat més sostenible i a canviar els nostres hàbits a l'hora de desplaçar-nos. Per fer servir aquest estacionament, els usuaris s'han de registrar al servei a través de l'aplicació d'aparcaments d'intercanvi metropolitans AMB P+R, i podran aparcar-hi gratuïtament el seu vehicle.

  • Aparcament P+R al carrer de Sevilla,  darrere de l'estació de Renfe.  Té 40 places i es va posar en marxa el juliol 2020.
  • Aparcament P+R ubicat a l’interior del centre comercial Llobregat (al costat de l’intercanviador de Cornellà Centre). Disposa d’un total de 100 places i es va posar en marxa el setembre de 2021. 

 

Aparcaments d'intercanvi P+R (AMB)

 

Infografia_PR_3200x1450_2.png

 

Transport públic a Cornellà de Llobregat

L’oferta de transport públic a Cornellà és molt àmplia i diversa, ja que tots els mitjans de transport metropolitans conecten el municipi amb Barcelona i la resta de la comarca del Baix Llobregat: metro, rodalies Renfe, FGC, autobusos, TRAM... Consulteu aquesta pàgina per a més detalls o als webs dels operadors de transport.