A Prop Teu

20170424_rampa Verge del Pilar APropTeu-11429.jpgQuè és A Prop Teu?

A PROP TEU és un projecte posat en marxa l'any 2012 que facilita el contacte de la ciutadania amb els regidors i regidores de l'equip de govern municipal, a través d’una plataforma digital que permet una comunicació més propera, més àgil i més eficaç per plantejar incidències, queixes, suggeriments i propostes.

Cornellà es distribueix en 31 sectors de gestió de proximitat per a millorar la ciutat, cadascun assignat a un regidor o regidora que rep la incidència i dona una resposta en el termini més curt possible.

El projecte vol impulsar la participació de la ciutadania en l’espai públic amb nous mètodes de comunicació, fomentar la proximitat amb els organismes municipals de gestió, i promoure la co-responsabilitat en la resolució de les incidències que diàriament es produeixen a la ciutat, així com sumar les seves aportacions al co-disseny de l'espai públic.
 

 


Com funciona?

A Prop Teu facilita que, a través de les xarxes socials o un formulari web tots puguem fer suggeriments quan advertim algun element que necessita una reparació, alguna senyalització que es pot millorar, etc. Entra a la web i connecta amb l'Ajuntament:

 

 

Si tens algun dubte, consulta més detalls del projecte en aquesta pàgina o bé envia'ns un correu a apropteu@aj-cornella.cat

 

Avaluació del projecte