Patis Oberts

El programa de Patis Oberts posa a disposició dels nens, nenes i joves espais adequats on poder-se relacionar i fer esport. Es tracta de facilitar l’ús del pati escolar perquè pugui ser un espai educatiu també el cap de setmana i durant tot l’any.

20190723_Patis Oberts IgnasiIglesias-11406.jpg

Amb aquest programa del departament de Polítiques d'Integració es tracta d’afavorir la convivència ciutadana en l’ús dels espais públics de la ciutat, en reservar les places i parcs per al descans i l’oci de la ciutadania i, alhora, fomentar la pràctica esportiva i els espais de relació d’infants i joves en unes instal·lacions adequades.

El pati funciona com qualsevol altre espai públic de la ciutat. Els pares o acompanyants adults són els responsables dels infants o joves que puguin estar-hi jugant.

 


A quines escoles són?

El programa de Patis Oberts es desenvolupa a patis de centres escolars públics repartits per diferents barris de tota la ciutat. D'una temporada a l'altra la relació d'espais pot canviar atenent a circumstàncies com qüestions d'accessibilitat o la programació d'obres de millora al centre.

 

Horaris

Dissabte i diumenge, durant tot l'any, els següents patis escolars són oberts de 10.00 a 15.00 hores, però sense dinamització de l'espai. S'hi pot practicar qualsevol tipus d'esport lliurement.

 

Patis amb dinamització esportiva:

Durant les tardes dels mesos d’estiu, diversos patis escolars de la ciutat compten amb un dinamitzador/a esportiu/va que supervisa la pràctica de les activitats i coordina el bon funcionament de les instal·lacions. En aquest cas, forma part del programa del departament d'Esports Estiu al pati, del qual trobareu més informació en aquesta pàgina.

 

20210722-Dinamitzacio Patis Oberts Escola Suris-3730.jpgNormes de funcionament

iconfinder-tick_green_1398912.png El pati funciona com qualsevol altre espai públic de la ciutat. Els pares o acompanyants adults són els responsables dels infants i joves que puguin estar-hi jugant.

iconfinder-tick_green_1398912.png Aquest pati és perquè el facin servir persones, per tant, no pot haver-hi animals.

iconfinder-tick_green_1398912.png No hi poden entrar vehicles de motor.

iconfinder-tick_green_1398912.png És un espai sense fum; així que no hi fumeu.

iconfinder-tick_green_1398912.png S’ha de fer ús de les papereres

iconfinder-tick_green_1398912.png Dins del pati només estan permeses les begudes sense alcohol.

iconfinder-tick_green_1398912.png Hi ha una persona encarregada d’obrir i tancar els patis que anirà passant a estones alternatives per cada pati. Us preguem que li comuniqueu si observeu qualsevol desperfecte i feu cas de les seves indicacions.

 

 

Arxius Adjunts