Cultura

Arts escèniques i música

Cornellà Escènica

És la programació d'arts escèniques de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat. Música, teatre, dansa...i un especial protagonisme de les activitats adreçades al públic infantil i familiar.

Llegir mes sobre Cornellà Escènica

Cultura en Família

És un recull d'activitats d'oci adreçades als infants i les famílies de la ciutat de Cornellà, organitzades per l'Ajuntament de Cornellà, la Xarxa de Biblioteques i altres entitats. Inclou la programació estable de Teatre Familiar de l'Ajuntament de Cornellà.

Llegir mes sobre Cultura en Família

Suport a la creació

Des de l’Ajuntament de Cornellà, s’ofereix suport als grups de teatre, música i dansa de la ciutat, mitjançant la cessió d'espais i recursos, ajuts a la creació i producció i l’assessorament.

Llegir mes sobre Suport a la creació

Dia Mundial del Teatre

Se celebra anualment el dia 27 de març amb diferents activitats organitzades per agrupacions, institucions i col·lectius vinculats al món del teatre.

Llegir mes sobre Dia Mundial del Teatre

Dia Internacional de la Dansa

Cornellà se suma a la celebració del Dia Internacional de la Dansa, al voltant del dia 29 d’abril, amb la participació d'escoles i entitats que treballen a la ciutat en l’art de la dansa.

Llegir mes sobre Dia Internacional de la Dansa

Dansa Metropolitana

Projecte cultural i participatiu dels municipis de l’àrea metropolitana per fer arribar la dansa a tota la ciutadania. Una programació que s’implica en produccions d’artistes i dona visibilitat al talent local, nacional i també internacional.

Llegir mes sobre Dansa Metropolitana