Cultura

Laura West + Las Westies

Música Urbana.

LAURA WEST aka WESTIE és una cantant, compositora, ghostwriter i pianista nascuda a Girona. La Laura porta envoltada de la música des de que tenia 3 anys, quan va començar a tocar el piano i des d'aquell moment, va continuar formant-se en harmonia i llenguatge musical, producció musical, mescla i mastering i enregistrament de vocals. A part, també ha participat en campanyes de publicitat de marques com Cacharel i marques nacionals com Painfull Studios, Janira Gaya, etc.

Influenciada per artistes de gèneres molt diferents com Ariana Grande, Post Malone, Mura Massa, ZHU, etc, Laura West sorgeix del moviment urbà, però porta a un terreny molt personal tota la seva música. L'estil de la Laura és un pop fosc barrejat amb electrònica, la qual cosa fa que totes les seves cançons siguin molt enèrgiques i intenses, així com les seves lletres.

Ofereix un show únic amb les seves ballarines, les Westies, i han actuat en sales com Apolo Barcelona, en festivals com El Tempo Girona i en markets com La Santa Market, sent l'actual guanyadora del concurs New Talent en aquest mateix lloc.

Número de components: 6

 

Clips

 

Perfils de xarxes socials i plataformes musicals

instagram.jpg @thisislaurawest @team.westies 

 Laura West - YouTube

 Laura West – Spotify

 

Més informació

Descarrega el dossier

 

Contacte

iconfinder-mail_183573.png laura@thisislaurawest.com