Cultura

Nadal 2021 i Reis 2022

Reis1200x200.jpg

 

 

El Campament del Mag Maginet

20190104_Campament Oriental-3222.jpg

Quan i on serà?

El Mag Maginet rebrà els infants de Cornellà a la seva tenda els dies 28, 29 i 30 de desembre de 2021 i 1, 2, 3 i 4 de gener de 2022.

Serà dins de la Fira de Cornellà, de 17.00 a 21.00 hores.

iconfinder-location_211767.png  Fira de Cornellà (c. Tirso de Molina 34) 

 

Com funcionarà?

S’haurà d’accedir al recinte de la Fira de Cornellà mitjançant entrada (invitació), que es podrà aconseguir al web https://entradescornella.cat/ a partir del 15 de desembre, a les 8.00 hores.

Podran entrar a la tenda del Mag Maginet els nens i nenes entre 3 i 11 anys (ambdós inclosos). No hi haurà altres activitats (tallers, parades, etc.) a dins del recinte firal.

NOTA IMPORTANT: Del 15 al 19 de desembre les entrades podran ser adquirides per persones empadronades a Cornellà. A partir del dia 20 de desembre s’obre a tothom, tant persones residents a Cornellà com a fora. Com a màxim, podrà accedir a dins de la Fira de Cornellà un adult amb cada nen o nena, encara que és recomanable que sigui el nombre mínim d'adults possible, per poder donar opcions a més nens i nenes de la ciutat. Recordeu que cal mantenir les mesures preventives indicades contra la COVID-19.

 

Element-Magic-Nit-de-Reis-2022.jpgL'Element Màgic

L'Element Màgic que ha d'ajudar a guiar els Reis fins a Cornellà el dia 5 de gener es lliurarà als infants de les escoles de Cornellà durant el mes de desembre i també es podrà recollir al Campament Oriental.

Si vols, el pots fer a casa d'acord amb els següents passos:

  • Descarrega la imatge amb el Dau Màgic (PDF o PNG).
  • Imprimeix-la.
  • Retalla el Dau Màgic.
  • Abans de tancar el Dau Màgic, posa al seu interior un picarol o algun element que generi so.

Ja tens el teu element màgic per poder-lo utilitzar el dia 5 de gener i així fer que els Reis Mags de l’Orient puguin arribar a Cornellà.

 

Conte-Nit-de-Reis-2022.jpgEl Conte i el cartell de Reis

El conte de la Nit de Reis 2022 es titula "Un missatge important" i els autors són Elisenda Alonso (text) i alumnes de l'institut Maria Aurèlia Capmany (il·lustracions). La presentació es realitza el dimecres 15 de desembre, a les 18.00 hores, al Castell de Cornellà. El conte es distribuirà de la mateixa manera que cada any, a principis de desembre, a les escoles de la ciutat. Durant el mateix acte també es presentarà el cartell de Reis 2022, que aquest any ha elaborat l'artista Jose Castro, i que serveix per a il·lustrar els anuncis, banderoles i elements promocionals de les activitats de Nadal i Reis a Cornellà.

 


20190105_Cavalcada Reis-5999.jpg

El 5 de gener: l'arribada i la cavalcada

El 5 de gener de 2022, les circumstàncies de la pandèmia han obligat a replantejar a darrera hora tant l’arribada com part de la Cavalcada dels Reis. No hi haurà espectacle d’arribada obert al públic ni tampoc parlament davant de l’Ajuntament. Si us plau, tingueu en compte que ja no és vàlida la informació publicada a la revista Cornellà Informa, o al desplegable amb les Activitats de Nadal i Reis, o qualsevol notícia publicada en web i xarxes socials abans del 27 de desembre.

 

Els Reis d’Orient, tot i això, seran fidels a la seva cita la tarda del 5 de gener, a partir de les 17.00 hores. Els Reis han informat el Mag Maginet que tenen un missatge molt important per donar als infants de la ciutat. Mantingueu-vos informats a les xarxes socials:

@culturacornella @queferacornella

iconfinder-calendar-1291765.png 5 de gener de 2022

iconfinder-clock-time-309091.png 17.00 hores

 

Recorregut de la Cavalcada de Reis 2022

El recorregut de la cavalcada previst també es modificarà per fer-lo més llarg, i facilitar que no hi hagi aglomeracions en cap punt de la ciutat per complir amb les recomacions sanitàries. Si us plau, tingueu en compte que el recorregut publicat a la revista Cornellà Informa de desembre ja no és vàlid.