Cultura

Venda d'entrades

Informació sobre la venda d'entrades per als espectacles de les diferents programacions que organitza l'Ajuntament de Cornellà.

Equipaments escènics i teatrals de Cornellà: on són


Venda d'entrades de les programacions Cornellà Escena i Cultura en Família:

Programacions municipals que tenen com a escenari la Sala Ramon Romagosa o bé l'Auditori de Sant Ildefons.

Venda anticipada: al web https://entradescornella.cat
Venda presencial: a partir d'una hora abans de l'espectacle, a la taquilla de la sala.
Aforament limitat. Localitats numerades.

[Si no veus correctament aquesta finestra, clica AQUÍ]

Descomptes:

S'estableix un descompte del 10% sobre el preu de les localitats a la venda anticipada (online). S'afegeix un altre descompte del 10% sobre el preu de les localitats la venda anticipada (online) amb la presentació dels següents carnets: Carnet Jove, Carnet +25, Carnet d'estudiant, Carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Carnet de Voluntariat per la llengua, Tarja rosa, Majors de 65 anys  (en aquest cas es pot acreditar amb el DNI/NIE), i altres grups i/o col·lectius amb els quals s'estableixin acords i/o convenis (1 carnet per entrada). En aquest cas s'haurà d’acreditar físicament el carnet a l'accés de l’espectacle. En el cas de no acreditar-se físicament, s'hi denegarà l'accés sense retorn de l'import abonat, per utilització fraudulenta de les entrades.

20150228_Cornella Escena Lo Tuyo y lo Mio-10461.jpg

S'estableix un descompte del 10% sobre el preu de les localitats comprades a la taquilla, amb la presentació dels següents carnets: Carnet Jove, Carnet +25, Carnet d'estudiant, Carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Carnet de Voluntariat per la llengua, Tarja rosa, Majors de 65 anys  (en aquest cas es pot acreditar amb el DNI/NIE), i altres grups i/o col·lectius amb els quals s'estableixin acords i/o convenis (1 carnet per entrada), s'haurà d’acreditar físicament el carnet en el moment de la compra de l’entrada.

Abonaments:

S'estableix un descompte del 30% sobre el preu de compra en adquirir un paquet de 4 entrades a la venda anticipada (online). No és compatible amb cap dels altres tipus de descomptes anteriors. Com funciona?

Més informació: 93 377 99 11 (Ext. 1462) de 10 a 14 hores, o bé al correu cultura@aj-cornella.cat.

 

 


20150207_Teatre Auditori Allegro-2561.jpgVenda d'entrades de les programacions de L'Auditori de Cornellà / Sala2.cat / Berenem a l'Auditori:

Venda anticipada: al telèfon 93 474 02 02 (Ext. 1307), a la recepció de l'Auditori (c. Albert Einstein 51) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, i al web https://auditoricornella.koobin.com
Venda presencial: a la taquilla de l'Auditori, el dia de l'espectacle.

Descomptes i abonaments:

Preus especials per a grups a partir de 10 persones. Abonaments especials per a tots o per a diversos espectacles. Els preus poden variar segons el format de l'espectacle, així com el descompte per la compra anticipada de les localitats. Informeu-vos al telèfon, a la recepció o al web de L'Auditori de Cornellà.