Educació

UNED Sènior (Universitat de la Gent Gran)

20171017_Inici curs Universitat Gent Gran-9875.jpgLa Universitat de la Gent Gran va néixer el 2006 amb la voluntat de posar a l’abast de la ciutadania de Cornellà un ampli ventall de cursos formatius a l’abast de tothom, a més, de ser un espai de trobada de totes aquelles persones de més de 50 anys que volen continuar aprenent i creixent tant des d’un punt de vista personal com col·lectiu.

És oberta a tothom que tingui la voluntat de continuar aprenent, amb independència de la seva formació prèvia. És important saber que no es fan exàmens. Tot l’alumnat, en acabar rep un diploma d’assistència i participació.
20160126_Universitat Gent Gran-17181.jpgHorari i cursos

La programació es reparteix en dos quadrimestres, on els alumnes poden augmentar els seus coneixements, entre d’altres, en anglès, filosofia, història del teatre, literatura, música, antropologia, art, coneixement personal, tècniques de comunicació i resolució de conflictes, astronomia, geografia, matemàtiques, història i molt més. En total s’ofereixen vint-i-quatre cursos.

Les classes es fan els dimarts i dijous de 18:00h a 20:00h.
Matrícula

Des de mitjans de setembre fins a completar les places de cada curs. Adreceu-vos a la secretaria del centre per saber les dates de cadascun i la documentació necessària.

Més informació a la web del centre