Educació

Places vacants a les escoles bressol municipals

Places vacants a les escoles bressol municipals
Vuit escoles bressol repartides entre tots els barris del municipi.

El passat 8 de setembre va començar el curs escolar a les vuit escoles bressol municipals de Cornellà, que oferten un total de 612 places a infants de 0 a 3 anys (nascuts el 2018, 2019 ó 2020 a partir de 16 setmanes d’edat). A primers de desembre, les escoles bressol encara disposen d'algunes places vacants en diferents grups d’edat, per la qual cosa, la matrícula continua oberta.

L'horari de les escoles bressol és de 9 a 12 hores, i de 15 a 17 hores, amb servei d'acollida abans de l’inici i també de menjador, que es concerten a part. En aquest enllaç podeu obtenir més informació de la localització i característiques de les escoles bressol municipals.

Si hi esteu interessats/des, podeu presentar una instància a l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana) indicant el nom de l’infant, la data de naixement i una forma de contactar-vos. En cas que tingueu algun dubte, contacteu amb el departament d’Educació de l’Ajuntament de Cornellà, al telèfon 93.474.33.99. També us podran informar d’altres serveis disponibles per a infants d’aquestes edats, com l’Espai Nadó o els Espais Educatius Familiars.

Mesures de seguretat

Per tal d'oferir el màxim de garanties de seguretat a les famílies, en totes elles s'apliquen les mesures establertes per la Generalitat de Catalunya per evitar la propagació de la Covid-19. El departament de Manteniment municipal neteja i desinfecta els espais diàriament, i d’acord amb tots els requeriments especials implantats aquest curs.

Les entrades al centre es fan per torns, esglaonadament i es pren la temperatura a tots els infants i als/a les professionals. També s'han adequat els accessos a cada centre per augmentar la seguretat:

  • Creació de zones d’espera per a les famílies al voltant de les 8 escoles.
  • Entrades i sortides per diferents accessos sempre que sigui possible per l’estructura de l’edifici. Quan no, entrades i sortides diferenciades pel mateix accés.
  • Senyalització amb marques al paviment per mantenir la distància requerida.