Esports

A #Cornellà Tothom Juga – Activitats Esportives Adaptades

Durant els últims anys s’ha treballat per crear una oferta d’Activitats Esportives Adaptades  per la ciutadania amb diversitat funcional. Aquest programa es va veure afectat per la pandèmia de la COVID-19, en el que es van deixar de fer i va costar moltíssim tornar a posar-les en marxa. Però el curs anterior, encara amb mesures sanitàries preventives per nous contagis, es van poder recuperar algunes propostes que porten més de 5 anys. I ha estat aquesta temporada 22/23 quan hem consolidat activitats i s’han creat noves propostes.

Aquest ventall d’activitats estan incloses dintre de les programacions i dels grups d’Entitats Esportives de la ciutat. Fomenten l’esport inclusiu i la integració d’aquestes persones a l’associacionisme de l’esport de Cornellà.

La proposta d’activitats que es porten a terme totes les tardes de dilluns a divendres son:

  • L’activitat de Futbol amb l’Equip Insercor de la Fundació UE Cornellà fa els seus entrenaments i lliga regular els caps de setmana.
  • La Natació Adaptada amb acompanyament familiar per obtenir eines i recursos per gaudir del medi aquàtic.
  • El Pàdel Adaptat, on gaudir d’aquesta modalitat esportiva a través de jocs i exercicis específics del pàdel.
  • El Paratriatló, una modalitat molt específica que engloba 3 disciplines, natació, córrer i ciclisme.
  • L’Esport amb cadira, que pròximament al mes de gener tindrà inici, serà una proposta multiesportiva per infants amb cadira de rodes.
  • El Síkepots, una manera enriquidora de gaudir d’un entorn fantàstic de la ciutat com és el parc de Can Mercader, fent activitat al rocòdrom.