Esports

Axel Badia subcampió d'Èlit i campió Sub23 d'Espanya de Duatló

Axel Badia, entrenador de l’Escola infantil del Club Triatló Cornellà, Subcampió d’Élit i campió Sub23 d’Espanya.
Axel Badia subcampió d'Èlit i campió Sub23 d'Espanya de Duatló
Axel Badia al campionat d'Espanya de Duatló a Soria.

El passat 24 d’octubre es va celebrar a Soria el Campionat d’Espanya de Duatló 2020 que va ser una prova disputada sota el format contrarellotge amb distàncies de 5km de córrer, 20km en bici i finalitzant de nou amb 2,5km de córrer, amb participació de l’Axel Badia del Club Triatló Cornellà.

Aquest any, degut a la situació sanitària que estem patint per la COVID-19, la peculiaritat d’aquest esdeveniment va ser les mesures i protocols establerts, el més destacat van ser les sortides en parelles separades cada 8", per tant, els esportistes van fer els recorreguts pràcticament sols.

Per a l'Axel va ser la seva primera participació en categoria èlit-sub23, ja que té només vint anys, però, el seu caràcter competitiu i lluitador va fer que anès a per totes i va realitzar el segon millor parcial corrent i el sisè millor temps en bici. La diferència que va treure corrent a 2'55" el quilòmetre, li va permetre aguantar en segona posició de la general i aconseguir el subcampionat d'Espanya de Duatló Élit. A més, va ser el primer sub23 a creuar la meta i amb això, es proclama campió d'Espanya sub23 de duatló 2020.