Esports

Èxits al final de temporada del Club Fartucs Bitlles

El passat diumenge 11 de juny es va disputar el campionat de Catalunya de Bitlles Catalanes a la Galera (Montsià). En aquesta 24a edició, han participat 96 jugadors i jugadores, 56 homes i 40 dones de tot el país, entre ells 9 nois i 7 noies de categoria Sots 25.

En la categoria Sots 25, Karla Díaz (Club Fartucs Bitlles de Cornellà) ha aconseguit la medalla d'or i la tercera posició en la categoria absoluta, per darrere de Gemma Xuriguera (Ponts) i Dolors Torres (Olius).

Per darrere de la Karla, també en categoria Sots 25, la medalla de plata ha estat per Nadia Segura (Club Fartucs Bitlles).

Ja en la penúltima jornada de la Lliga Catalana, els equips D i B de l'entitat Club Fartucs Bitlles han aconseguit les dues places d'ascens de Tercera Divisió a Segona. Destacar que l'equip D, campió de la categoria, està format per 3 infantils i dos Sots 25 (3 noies i dos nois) que han competit contra equips sèniors en la seva totalitat.

Tenint en compte que l'equip A, a falta d'una jornada, ja tenia assegurada matemàticament la permanència a Segona Divisió, la propera temporada, l'entitat tindrà 3 equips a Segona Divisió i un a Tercera.

Això els converteix en l'únic club de bitlles catalanes que té el tercer equip a una categoria tan alta. D’aquesta manera es reflecteix el treball que estan fent en formar i retenir jugadors, i l’entitat aposta que això és el que al final els donarà els èxits més grans.