Esports

Óscar Corrales, el cornellanenc Campió d'Espanya de Jiu Jitsu

El passat 6 de maig, Óscar Corrales Cáceres, veí de Cornellà de Llobregat, es va proclamar per tercera vegada, Campió d'Espanya Absolut de la disciplina de Jiu Jitsu de la Federación Española de Judo y D.A.

L'Óscar va aconseguir la medalla d'Or en el pes de 77kg després de Finalitzar abans de temps als 3 rivals als que es va enfrontar d'un total d'11 que estaven a la mateixa categoria.

Cal destacar que el cornellanenc va complir 49 anys fa uns mesos, mentre que la resta dels seus contrincants tenien entre 20 i 25 anys.

Amb aproximadament una vintena d'anys de pràctica al Brazilian Jiu Jitsu, Óscar Corrales és cinturó negre tercer grau per Andre Crispin.

Ha estat ensenyant la disciplina al voltant de quinze anys i ha competit a nivell nacional i internacional (tant amb kimono com en grappling) des que era cinturó blanc, amb molts pòdiums i sobretot, una llarga experiència que transmet dia a dia a la seva tasca d'ensenyament.

A més de cinturó negre de Brazilian Jiu Jitsu, Óscar Corrales és cinturó negre de Jiu Jitsu Clásico i de Judo, modalitats en les quals també competeix de manera regular i que també ha obtingut nombrosos pòdiums.

Font: AOC JIU JITSU / Óscar Corrales Cáceres