Esports

Publicades les bases de la doble convocatòria d’ajuts per a entitats gestores d’instal·lacions i per a entitats organitzadores de competicions afectades per la Covid-19 durant el 2021

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat avui les bases reguladores per a la concessió d’ajuts extraordinaris i d’emergència per fer front a les afectacions econòmiques i socials que es puguin produir al sector de l’activitat física i l’esport, com a conseqüència de la crisi sanitària, econòmica i social de la Covid-19 durant l’any 2021.

Aquestes bases estableixen 2 programes:

  • Programa 1: per a entitats gestores d’instal·lacions esportives l’obertura al públic de les quals s’hagi vist suspesa o limitada (15.000.000 euros).
  • Programa 2: per a entitats organitzadores de competicions oficials d’àmbit català, a nivell federat (excloses les professionals) i escolar, la celebració dels quals s’hagi vist ajornada (8.600.000 euros). En aquest programa, només s’hi poden acollir les federacions i unions esportives de clubs i els consells esportius.

Properament, es publicaran les convocatòries de cadascun d’aquests dos programes.

Enllaç a la resolució del DOGC: https://bit.ly/3aIBuPE

Infografia explicativa de les bases: https://bit.ly/2ZKvqzP