Esports

Estiu al pati!

El programa Estiu al pati consisteix en què durant les tardes dels mesos d’estiu, diversos patis escolars són oberts i compten amb un dinamitzador/a esportiu/va que supervisa la pràctica de les activitats i coordina el bon funcionament de les instal·lacions. Tot, amb l'objectiu de donar opcions lúdiques i esportives a infants i joves que es queden a la ciutat durant les vacances.

 

HORARI ESTIU 2023

El programa estarà en funcionament del 26 de juny fins al 8 de setembre, de dilluns a divendres en horari de 17.00h a 20.30 hores, excepte del 7d’agost al 20 d’agost (ambdós inclosos) que romandran tancats.

 

Les escoles que obriran son les següents:

 

El departament d’Esports municipal contracta professionals de l’activitat física i l’esport per a dinamitzar l’activitat als patis, fomentant els valors educatius a través del joc i l’exercici físic.

La mesura, en col·laboració amb Guàrdia Urbana i el departament de Polítiques d'Integració i Mediació, s'inclou en la campanya Cornellà pel Civisme, per fer compatible que els i les menors facin esport i que la ciutadania gaudeixi amb tranquil·litat de places i espais comuns durant els mesos de calor.

 


També us pot interessar:

Recordeu que durant els caps de setmana de tot l'any (dissabte i diumenge de 10.00 a 15.00 hores) també es posen a disposició dels infants i joves espais d'aquestes característiques, però sense  la presència d'un/a dinamitzador/a esportiu/va. Es tracta del programa Patis Oberts, del qual trobareu més informació en aquesta pàgina.