Esports

En temps de lleure (extraescolars)

portada_en_Temps _LLeure.jpgJocs Escolars

Els Jocs Escolars tenen com a objectiu impulsar un model esportiu que inclogui els vessants educatiu, recreatiu i competitiu de l’esport. A Cornellà podeu gaudir de diversos esports individuals i col·lectius i participar en un seguit de competicions locals i comarcals. El motor d'aquesta iniciació en el món de l'esport està vinculat al centre d'ensenyament i les diferents entitats esportives de la ciutat.

El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) és el responsable de convocar, coordinar i executar totes les actuacions, en els àmbits local, comarcal i intercomarcal, adreçades als infants i joves a partir del cicle inicial de primària i fins a l’educació secundària postobligatòria.

El programa segueix un nou model de competició d’esport en edat escolar, el Juga Verd Play, que té una finalitat molt clara: l’educació en valors mitjançant la pràctica esportiva de tots els col•lectius implicats.

 

 

Més informació:

 Web del Consell Esportiu del Baix Llobregat

 Dossier informatiu Jocs Escolars - temporada 2020-2021

Per la modalitat d’esports individuals dels Jocs Escolars es fan jornades puntuals durant la temporada, com per exemple:

  • Cros Escolar
  • Ritmes Mil
  • Jornada de Natació Escolar
  • Jornada de Karate
  • Jornada d'Atletisme

Consulta més detalls d'aquestes i altres competicions a l'Agenda Esportiva.

 


20160306_Rocodrom Dones-5186.jpgEscola Esportiva Social

L'Escola Esportiva Social és un projecte d'oferta multiesportiva per tal de promocionar la pràctica esportiva entre els nens i nenes de primària (de 6 a 12 anys) i de secundària (de 13 a 18 anys) de la ciutat. Es fa en horari extraescolar, de dilluns a divendres, i és gratuït per a tots els escolars que ja estan inscrits en una activitat esportiva de club o d'AMPA, i també per a tots els estudiants de secundària.

Es pot triar entre una quinzena de modalitats esportives diferents, dirigides per monitors especialitzats. Totes les activitats es desenvolupen en instal·lacions municipals. Més informació al departament d'Esports, al  telèfon 93 377 02 12 (ext. 1466) o al correu informacio@aj-cornella.cat

 

 Web de l'Escola Esportiva Social