Esports

Esportista amb capacitats diferents

El programa 'Ciutadania amb capacitats diferents' té com a finalitat facilitar la integració de les persones amb diversitat funcional en l'oferta esportiva a través d'actuacions dirigides al col·lectiu i de sensibilització a la resta de la societat i als agents esportius.

 

jornada_sensibilitzacio.jpgiconfinder-tick_green_1398912.png Jornada de sensiblització sobre l'esport adaptat. Pràctica esportiva en cadira de rodes de diferents esports adaptats i xerrada de sensibilització. Consulteu les activitats per a les escoles.

 

FICATAIGUA.pngiconfinder-tick_green_1398912.png Fica't a l'AiguaIntegració d’alumnes amb necessitats educatives especials de centres educatius on se’ls facilita un tècnic de suport per a poder realitzar la sessió amb els alumnes de la seva mateixa classe.

  

Padel.pngiconfinder-tick_green_1398912.png Activitats Extraescolars per a infants i joves: bàsquet, futbol, multiesport, natació i pàdel. Activitats d’esport adaptat que realitzen les entitats esportives de la ciutat. Per a més informació contacteu amb el departament d’Esports, al telèfon 93 377 02 12 (ext. 1468) o el correu agonzalezb@aj-cornella.cat

 

Compar_Team.jpgiconfinder-tick_green_1398912.png ComparTeam: projecte per a entitats esportives de la ciutat. Té la finalitat de fomentar la inclusió i que grups amb diversitat funcional d’entitats de la ciutat siguin l’exemple per a aquelles que encara no tenen grups d’aquest col·lectiu.
Es realitzen sessions d’entrenament inclusives. Per a més informació contacteu amb el departament d’Esports, al telèfon 93 377 02 12 (ext. 1468) o el correu agonzalezb@aj-cornella.cat

 

Tothom_Juga.jpgiconfinder-tick_green_1398912.png Tothom Juga! Jornada extraordinària d’esport adaptat per fomentar l’esport inclusiu de la ciutat i donar visibilitat a les entitats que treballen per a aquesta ciutadania amb capacitats diferents.

 

 

 

 

Objectius generals del programa:

  • Afavorir la integració del col·lectiu de persones amb diversitat funcional en l'oferta esportiva.
  • Transmetre el valor de la diferència / igualtat a través de l'esport.
  • Dotar el grup de recursos per facilitar una vivència corporal més autònoma i d'una disponibilitat motriu més gran.
  • Donar a conèixer els esports adaptats de forma teòrica i pràctica.
  • Potenciar l'oferta de serveis esportius per donar sortida al món laboral dels actuals practicants d'aquests esports.
  • Sensibilitzar tots els agents esportius sobre aquest tipus de pràctica i col·lectiu.