Joves

5 de desembre de 2020: Dia Internacional del Voluntariat

Dissabte 5 de desembre es commemora el Dia Internacional del Voluntariat per tal de contribuir i sensibilitzar a tot el món sobre la important tasca voluntària de persones i entitats.
5 de desembre de 2020: Dia Internacional del Voluntariat
Disseny d’imatge personalitzat pel Dia Internacional del Voluntariat

Dissabte 5 de desembre, commemorem el Dia Internacional del Voluntariat per tal de contribuir i sensibilitzar a tot el món sobre la important tasca voluntària de persones i entitats.
En un any on la labor del voluntariat i de les entitats ha estat imprescindible per afrontar aquesta realitat tan inesperada, des de l’Ajuntament de Cornellà volem mostrar el nostre agraïment i reconeixement al compromís i implicació de les persones voluntàries, associacions i entitats. No oblidem les més de 150 persones inscrites a la borsa de persones voluntàries, que van donar suport als col·lectius més vulnerables de la ciutat i aquelles que continuem rebent.
El passat 8 de maig, per la pandèmia de la Covid19, no es va poder fer el Cicle de Voluntariat, on dedicàvem activitats a l’aire lliure i exposicions per acostar el teixit associatiu que hi ha a la nostra ciutat al públic. Cornellà és per a molts una ciutat de referència en moviments socials i el voluntariat ha estat sempre una clau d’èxit.
Per això, volem convidar-vos a connectar amb aquest món i ser partícips d’aquest canvi social!
En cas de voler formar part de la borsa i rebre informació de les ofertes de voluntariat podeu accedir al formulari, clicant a Inscripció a la Borsa de Voluntariat
Si vols més informació, pots accedir a la nostra padlet, reservar la teva cita al Punt de Voluntariat o escriure un mail a puntvolisol@gmail.com