Joves

Campanya: Recursos per viatjar per Europa en temps de covid

El Punt de Voluntariat juntament amb l’Assessoria de Mobilitat Internacional posarà en marxa una campanya de “Recursos per viatjar per Europa en temps de covid” durant aquest mes de juliol.
Campanya: Recursos per viatjar per Europa en temps de covid
Cartell de la Campanya Recursos per viatjar per Europa en temps de covid

Durant el mes de juliol el Punt de Voluntariat juntament amb l’Assessoria de Mobilitat Internacional posa en marxa la campanya “Recursos per viatjar per Europa en temps de covid”. L’objectiu d’aquesta campanya és donar a conèixer els recursos i la informació necessària per a poder preparar el vostre viatge per Europa aquest estiu.

 

D’aquesta manera, la campanya comença amb una xerrada gratuïta organitzada per l’Assessoria de Mobilitat Internacional. Aquesta xerrada consistirà en un taller dinàmic on s’introduiran diferents recursos tenint en compte que hi poden haver restriccions alguns països per la covid.

Aquest taller es realitzarà el 5 de juliol de 18 a 19:30h i és adreçat a persones joves d’entre 17 a 30 anys.

Per realitzar la inscripció a la xerrada, fes clic a enllaç

 

A més a més, es realitzarà una campanya informativa en format digital que podreu seguir a través de la pissarra digital del servei i de les nostres xarxes socials:

 

També, us animem a anar a l'Oficina Jove (c/ Mossèn Andreu, 17), on podreu rebre orientació individualitzada de part de la nostra referent Verònica de l’Assessoria Mobilitat Internacional.

Els següents dies de 16:30 a 20 h trobaràs l’assessoria oberta:

  • 5 i 19 de juliol

 

Si vols més informació o reservar la teva cita, pots fer-ho clicant a l'enllaç o escriure un mail a mobilitatcornella@gmail.com

Per a més informació, podeu dirigir-vos al PUNT VOLUNTARIAT I SOLIDARITAT: puntvolisol@gmail.com