Joves

CONCERTS PRIMAVERA

Cicle de concerts a l’exterior de la Factoria Musical.

Durant aquesta primavera realitzarem concerts en abril y maig a l’ exterior de la Factoria musical per celebrar l’arribada del bon temps amb la millor música en directe de producció local. Es dos concerts començaran a les 18h.

Dia 9 d’abril: FEELING GOOD

Rock en estat pur. Grup  de versions d’ampli espectre (Foo Fighters, Muse, Richie Kotzen, Audioslave, Chickenfoot...), amb un denominador comú: rock sense miraments. Quartet clàssic amb una dilatada experiència, so compacte i bon gust en la elecció del repertori y la seva interpretació.

Els seus components s’han mogut per bandes de diferents tendències musicals, i s’han anat impregnant de tots aquets  estils aconseguint una mescla enriquida i coherent.

 

PLUTÓN

 Grup incipient de joves de Cornellà, porten menys d’un any tocant junts. Fan Rock urbá amb temes propis i versions. Formen part del programa Espai Nova de la Factoria Musical.

 

Dia 7 de maig:BUNKER

Grup nascut a Cornellà de hard rock y metal. Van començar a composar els que van ser els primers temes a principis de 2017. En Juliol de 2017 va debutar la banda en el grandiós event de Can Mercader Festival, amb una gran acollida per part de l’audiència.
ens continuen presentant el seu primer treball d’estudi: "Origen", el disc inclou cinc temes mes una intro, intentant elegir els temes mes representatius de l’essència Bunker dins d’un repertori molt mes extens que no deixarà indiferent a ningú.

 

ERYMFACTORY

Grup Rock amb temes propis format per membres actius de la Factoria musical.