Joves

Sales d’estudi i servei d’impressió

L’Oficina Jove torna a obrir les seves sales d’estudi i obre un nou servei d’impressió per a la joventut de Cornellà.

Les Sales d’estudi de l’Oficina Jove (antic CRAJ C/Mossèn Andreu, 17) tornen a estar disponible per a la joventut de Cornellà. A més a més, s’obre un nou recurs d’impressió de documents per a que la joventut pugui imprimir els que necessitin (acadèmics, laborals, administratius...) de manera gratuïta.
 
Una tècnica del departament dinamitzarà els dos serveis i gestionarà el seu ús mitjançant la cita prèvia, enviant un correu a crajdinamitzacio@gmail.com. A més a més, la capacitat diària dels serveis es veurà reduïda per garantir a tots i a totes el compliment de totes les mesures de precaució davant el COVID-19 instaurades en el funcionament habitual de l’espai municipal, distància de seguretat, neteja de mans, mascareta obligatòria.
Això permetrà a la persona dinamitzadora poder oferir un servei més personalitzat als i les joves que vulguin reprendre la rutina d’utilitzar les instal·lacions de l’Oficina Jove per donar solució a les seves necessitats, tant a nivell estudiantil com a nivell d’espai .

 

A més d’aquesta novetat els serveis d’informació i participació que hi ha al centre, Servei d’Informació Juvenil  , Punt de Voluntariat  i el servei ROJ Referent d’Ocupació Juvenil, continuen oferint atenció individual, presencial amb cita prèvia, atenció per correu electrònic o per whatsapp .

rojcornella@aj-cornella.cat

Per sol·licitar la cita prèvia d’aquests serveis, consulteu l’enllaç que hi ha als perfils de les nostres xarxes socials i ompliu el formulari corresponent.
 
Us deixem totes les vies que hi ha per poder ser atesos i ateses pels serveis de joventut i el perfil de les nostres xarxes socials on podeu seguir-nos per
conèixer totes les novetats.

@cornellajove

@JovesCornella

669989501

trailer@aj-cornella.cat