Joves

Els Espais Joves renoven el seu logotip.

Els Espais Joves de Cornellà, Sant Ildefons i Riera-Centre, duen a terme un concurs participatiu dirigit als joves del municipi per a renovar els seus logos.
Els Espais Joves renoven el seu logotip.
ESPAIS JOVES I EL SEU NOU LOGO

Durant els mesos de desembre i gener, els Espais Joves de Cornellà de Llobregat (equipaments del Departament de Joventut), van dur a terme un concurs obert per a joves de 12 a 21 anys que viuen o estudien al municipi.

 

El concurs consistia en la presentació d’un logotip, acord amb la filosofia dels Espais Joves. La proposta guanyadora d’aquest concurs, representarà d'ara endavant aquests equipaments de joventut a més d’endur-se un premi. El segon i tercer finalista també rebran un premi.

 

Es destaca la participació i col·laboració dels instituts Maria Aurèlia Capmany (MAC), Esteve Terrades, Francesc Macià i Neus Català.

 

El passat 25 de gener es van saber els guanyadors d’aquest concurs, escollits per un jurat plural representat per tècnics de joventut i professors de diferents instituts, a part dels equips educatius dels Espais Joves de Cornellà.

 

El primer premi es va atorgar a Laura Ezcurra, alumna de Batxillerat artístic del MAC, el segon premi es va donar a Ivan. R. Gibert, estudiant de l’Institut Esteve Terradas i per últim el tercer premi a Judit Escaler, de l’Institut  Francesc Macià.