Joves

L’Estiu Jove ja és aquí!

Del 26 de juny al 20 de juliol tornen les activitats per a joves a diferents espais de la ciutat.

A l’estiu de 2021, es va realitzar una programació d’activitats, a diferents punts de la ciutat, per a joves de 12 a 21 anys. Aquesta iniciativa, volia donar resposta a les necessitats d’oci per a aquesta franja d’edat, reduïdes per les restriccions causades per la pandèmia.

 

La participació va ser de 670 joves. La bona acollida de les activitats va fer que es repetissin a l’estiu de 2022, amb una participació de 650 joves.

 

Enguany, del 26 de juny al 20 de juliol, l’Estiu Jove torna a Cornellà de Llobregat amb activitats que es repeteixen pel seu èxit en edicions passades, i noves propostes.

 

Cornellà Jove lidera aquesta proposta on col·labora el departament d’esports, el Centre Cívic Sant Ildefons i el casal Jove Sanfeliu-Sant Ildefons.

 

La programació es mostra a continuació. No es necessita inscripcions, excepte, programació informàtica  i Cianotopia. En el primer cas, es realitza la inscripció a través del codi QR o aquí, en el cas de Cianotopia, una tècnica fotogràfica, s’ha de fer presencialment al Centre Cívic Sant Ildefons.

                                            

Si necessites més informació:

Whats App: 669 98 95 01

A/e: cornellajove@gmail.com

IG: @cornellajove