Joves

LABORARUM: Som competents

Últim taller de la 2º edició del programa Laborarum: Habilitats i competències, amb activitats i dinàmiques per descobrir quines habilitats i competències ens defineixen. Dia 16 de juny a les 17.30h.
LABORARUM: Som competents
LABORARUM 2a EDICIÓ

 

Tant si estàs en recerca de la teva primera feina com si estàs treballant o a l’atur, és necessari conèixer les teves habilitats i competències i d’aquesta manera millorar la teva ocupabilitat.

Per poder aconseguir-ho, el servei de Referents d'Ocupació Juvenil (ROJ) de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, que s'encarrega d'oferir a la població jove informació, orientació i recursos en relació amb l'ocupació i el món laboral, ha organitzat un taller sobre habilitats i competències. Aquest taller s'emmarca dintre del Programa Laborarum de càpsules formatives sobre el món ocupacional. 

Gràcies a la bona acollida que va tenir la sessió en la primera edició del projecte, en aquesta 2ª edició de Laborarum, repeteix col·laboració Recibaix. Com en l’anterior edició, aquesta entitat ajudarà al jovent del municipi en el seu autoconeixement a través d’una sessió dinàmica i participativa que permetrà detectar totes les competències que cadascú tenim. 

No et perdis Som competents amb ROJ i Recibaix!

16 de juny a les 17.30h.

L’únic requisit per poder participar és molt de compromís i responsabilitat a l’hora d’apuntar-se i aprofitar l’oportunitat. 

Si tens dubtes o vols una consulta individual, no dubtis en contactar amb les Referents d’Ocupació Juvenil. 

Segueix les notícies de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i les Xarxes Socials de CornellaJove per conèixer totes les novetats de tallers que oferim, i ser de les primeres persones a inscriure’s.

Segueix-nos!

 @JovesCornella

@cornellajove

Més informació, consultes i inscripcions a: rojcornella@aj-cornella.cat