Joves

POSA-LI CARA AL VOLUNTARIAT

Iniciem el Cicle de Voluntariat amb la primera edició de: “Posa-li cara al Voluntariat”, títol amb el qual engega la mostra, espai on es presentaran oportunitats que hi ha a Cornellà relacionades amb el món del voluntariat. Aquesta mostra es durà a terme el 6 de maig de 17:00h a 20:30h a la Plaça Lluís Companys de Cornellà de Llobregat.
POSA-LI CARA AL VOLUNTARIAT
Logotip Posa-li cara al Voluntariat

Cornellà de Llobregat és per a molts una ciutat de referència quant a teixit i moviments socials, i és sabut per tothom que en aquest àmbit el voluntariat és una clau d’èxit. Amb l’objectiu de posar en valor la tasca de les persones voluntàries, obrim les portes d’alguns dels grans projectes de voluntariat de la nostra ciutat.

El divendres 6 de maig de 17:00 a 20:30h se celebrarà la mostra “Posa-li cara al Voluntariat” a la Plaça Lluís Companys, espai on es presentarà  tot el que hi ha a Cornellà relacionat amb el món de voluntariat.

Durant aquest dia, podrem trobar:

Les entitats que participen:

AECC Cornellà, Botiga Solidària, Amics de la Gent Gran, Coordinadora contra la Marginació, Creu Roja Cornellà, Voluntariat per la llengua, Càritas, ADACC Cornellà, CCAR - Programa Català de Refugi (mentoria), Llirka Virolai, Fundació Dependents, Progat Cornellà, LECXIT, Corresolidaris & Barcelona Voluntària i Cornellà Solidari.

Els serveis que participen:

Assessoria Mobilitat Internacional i Punt de Voluntariat i Solidaritat de Cornellà.

Exposicions:

  • Posa-li cara al Voluntariat”: coneix a persones diverses que fan voluntariat a Cornellà i els projectes en els quals participen i com els hi repercuteix en la seva vida, ser una persona voluntària a la ciutat.
  • Agafa el punt amb nosaltres, fes-te voluntari/ària”: exposició que explica el servei del Punt de Voluntariat i posa en relleu la importància del voluntariat.

Actuació musical de 19:30h a 20:30h a càrrec de M Davis Band

Grup que ofereix un repertori basat en clàssics del soul, el funk, el rythm blues i el rock de les dècades dels 60, 70 i 80.

 

Per a més informació, podeu dirigir-vos al PUNT VOLUNTARIAT I SOLIDARITAT:

Correu electrònic: puntvolisol@gmail.com

Instagram: @puntvoluntariatcornella

Facebook: @punt.voluntariatsolidaritat

Twitter: @puntvolisol

Padlet:  https://bit.ly/padletvoluntariat

Whatsapp: 630 825 811