Joves

S’obren les inscripcions del 12è Curs de dinamització juvenil.

El curs va dirigit a joves de 16 a 25 anys, capacita per organitzar activitats a les Nits Insòmnia de forma autònoma.

Les Nits Insòmnia, el projecte d'oci nocturn alternatiu per a joves de Cornellà de Llobregat, té com un dels objectius principals implicar a les persones joves en la presa de decisions d'aquest.


D'aquest objectiu, sorgeix el Curs de dinamització juvenil que capacita a les persones joves a organitzar activitats des de totes les seves fases, és a dir, des de la detecció de necessitats, el disseny de l'acció, la difusió, la cerca de recursos, la impartició i l'avaluació.


Enguany, després d'un curs que va ser aturat pel confinament i que va realitzar la seva part pràctica a la passada edició de tardor de les Nits Insòmnia, s'obren les inscripcions d'un nou curs.


El curs consta de 5 sessions teòriques que s'iniciaren la setmana del 21 de febrer i s'allargarà fins al 25 de març, amb una sessió setmanal de 3 hores. El curs s'impartirà a l'Oficina Jove on es treballaran temes relacionats amb la història de les Nits Insòmnia, el treball en equip, el consum de substàncies i el gènere a l'oci nocturn, la planificació i l'avaluació.


A més, el dia 26 de març s'impartirà una sessió on el grup concretarà l'activitat que realitzarà com activitat pràctica a l'edició d'estiu de les Nits Insòmnia i Agents Insòmnia, joves que han realitzat el curs en altes edicions i vinculades amb el projecte, explicaran les seves experiències.


Un cop finalitzat el curs, es farà una avaluació individual i, les persones que el superin, podran formar part del col·lectiu Agents Insòmnia. Actualment, formen part d'aquest grup 20 persones amb diferents implicacions que elles mateixes han decidit.


Les inscripcions al curs es poden fer en aquest enllaç fins al 13 de febrer.

Més informació:
+34 669 98 95 01
cornellajove@aj-cornella.cat