Joves

Torneig de voleibol

Torneig de voleibol a l’escola Montserrat
Torneig de voleibol
Participants del torneig

El dilluns 23 de gener es va dur a terme el torneig de voleibol a l’Escola Montserrat.
 
El torneig va tenir una alta participació, amb unes vint-i-cinc jugadores i jugadors que es van repartir en cinc equips. A més, també van venir algunes familiars i amistats de les jugadores a animar tots els equips que hi participaven.
 
Hi havia dos equips que entrenen algunes tardes al pati de l’institut Maria Aurèlia Capmany, amb alumnes del mateix institut. I, la resta d’equips, estaven composats per jugadors i jugadores amb les que mantenim contacte al carrer i de les qual va sorgir la idea de realitzar aquest esdeveniment.
 
El format del torneig va ser el clàssic “rei de la pista”, és a dir, qui guanyava seguia jugant contra el següent equip.
 
El partit acabava quan qualsevol dels dos equips que estaven jugant feia vint punts.
 
L’equip guanyador va vèncer amb una àmplia diferència de victòries amb les subcampiones, un equip sencer de jugadores del barri de Sant Ildefons.
 
L’equip de Medi Obert dona les gràcies a l’Escola Montserrat per cedir-nos l’equipament i donar la possibilitat a les joves de realitzar aquest torneig i al departament d’esports per deixar-nos el material i  els premis de l’equip guanyador.
 
Esperem tornar-nos a veure aviat!