Joves

CRAJ - Centre de Recursos Juvenils

20150219_Taller Teatre Joves-10083.jpgQuè és?

El CRAJ és el Centre de Recursos Associatius i Juvenils, un equipament que vol ser el vostre punt de trobada, un centre d’activitats on poder donar resposta a les vostres inquietuds.

A més, és el punt de referència per a les associacions i grups juvenils on podreu trobar suport i assessorament per desenvolupar qualsevol activitat, ja que els nostres principals objectius són incentivar i promoure la plena participació dels joves i les joves de Cornellà, i oferir-los les eines necessàries per tal de donar resposta als seus reptes.

 


20180305_Instalacions CRAJ-3270.jpgQuè ofereix?

  • Ciberjove: és un espai amb 8 ordinadors i impressora, destinat a l’autoservei per la consulta d’e-mails, redacció de currículums o per la realització de treballs relacionats amb els estudis. També es realitzen formacions relacionades amb les eines ofimàtiques en diferents graus d’especialització.
  • Paret Taronja d’exposicions: espai destinat a joves creadors i creadores de la ciutat o estudiants al municipi perquè pugueu donar a conèixer la vostra obra.
  • Tallers i Clubs del CRAJ: es programen tallers i clubs per donar resposta als vostres interessos i necessitats.
  • Sales d’estudi: al centre disposem de 3 sales per poder realitzar treballs en grup o trobades per un temps màxim de dues hores. Les podeu reservar de forma presencial el dia que voleu fer-ne ús.
  • Aula de Treball i Experimentació (ATE): espai destinat a la divulgació i descoberta de les noves tecnologies. També vol ser un centre impulsor de projectes i iniciatives juvenils. 
  • 20180305_CRAJ Club hip hop-3361.jpgRecursos associatius per a les associacions i col·lectius juvenils. Per exemple:

-Cessió d’espais: mitjançant petició prèvia es pot fer ús de la Sala de reunions o de la Sala Polivalent, que disposa de projector.

-Allotjament d’entitats: utilització d’espais del centre, servei de bústia, serveis d’avisos i ús del centre fora de l’horari mitjançant compromís escrit de normes.

-Assessoria associació juvenil: assessorament sobre la constitució d’una associació, estatuts, subvencions, i totes aquelles qüestions relacionades amb les entitats juvenils.


També et pot interessar...

Compartim espai amb dos serveis més que també et poden interessar: el TRAILER-Servei d'Informació Jove, i el Punt de Voluntariat i Solidaritat de Cornellà.