Joves

Trailer - Servei d'Informació Jove

20150218_Punt Informacio Jove-9475.jpgQuè és?

El TRAILER és el servei d’informació per als joves. Hi podeu resoldre els vostres dubtes, trobar informació sobre formació, mobilitat, habitatge, ocupació, salut, lleure... A més compteu amb professionals que us poden assessorar de forma personalitzada sobre els temes que més us preocupen.

També podeu trobar tota la informació relativa a les activitats de la ciutat que us poden interessar: xerrades, concerts, espectacles, exposicions, cursos i tallers.

 


20180305_Instalacions CRAJ-3271.jpgQuè ofereix?

  • Informació i assessorament: sobre tots aquells temes que us preocupen com ensenyament, beques existents i com sol·licitar-les, habitatge, salut, lleure i cultura, participació...
  • Viatgeteca: servei de préstec de diferents guies de viatge nacionals i internacionals.
  • Tràmit de Carnets Juvenils: ajuda en la tramitació dels diferents carnets: d’alberguista (juvenil, adult, familiar, i de grup), d’estudiant internacional (ISIC), de professor internacional (ITIC).
  • Certificat de Delictes de Naturalesa Sexual: tramitació i obtenció d’aquest certificat, requerit per als llocs de treball amb contacte amb menors.
  • Autoconsulta: en aquest espai el propi usuari o usuària pot realitzar les consultes d'informació en diverses temàtiques, de fàcil accés i identificació