Patrimoni cultural

Celebrem el Dia Internacional dels Museus!

El dimecres 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus, i per aquesta ocasió hem preparat dues activitats ben especials.
Celebrem el Dia Internacional dels Museus!
DIM2022

A partir del dimecres 18 de maig recuperem en format virtual l’exposició “Roig naixent. Entre art i ciència. Antoni Serra Fiter, el ceramista del modernisme”, que es va acollir al Castell de Cornellà al 2020, durant els mesos de confinament. Descobreix la vida i obra d'Antoni Serra Fiter (1869-1932), artista, pintor i ceramista iniciador d’una nissaga de ceramistes encara avui presents a Cornellà en la figura del seu net Jordi Serra i Moragas. Amb la participació de Pia Subias i Jordi Serra, comissaris de l’exposició, i la producció tècnica de Paco Cobacho de Tuevision. https://tours.cornella.cat/antoniserrafiter/

I el diumenge 22 de maig, de 10:30h a 13:30h, Passeu a viure el passat a les portes obertes ambientades als anys 20’ al Museu Palau Mercader. Us convidem a passejar lliurement per les sales d’aquest palau aristocràtic. Descobrireu petites escenes que podrien haver passat ara fa 100 anys protagonitzades per alguns dels personatges que hi van viure. A càrrec de Catalònia Teatre i el Cos de Dansa de l’Esbart Dansaire de l’Agrupació Sardanista de Cornellà.