Polítiques de família

El Mag Maginet envia un missatge d’ànim als nens i nenes de Cornellà

El Mag Maginet proposa als més petits activitats per passar el confinament de la millor manera possible

En aquests dies de confinament el Mag Maginet, que com sabeu viu a la Torre de la Miranda, i que durant tot l'any prepara en secret molts dels moments i elements màgics del Nadal, ha decicit trencar el seu silenci i enviar un missatge molt especial als nens i nenes de Cornellà per donar-los ànims i agrair-los l'esforç tant important que estan fent sense sortir de casa.


El nostre Mag se n'alegra molt de poder veure com els menuts fan dibuixos i els penjem a les seves finestres amb missatges d'ànim, ajuden a casa, fan les feines de l'escola, fan exercici, llegeixen, surten a aplaudir cada tarda i gaudeixen de les activitats que avui dia es programen des de les xarxes socials perquè estiguin distrets i aquesta època no sigui molt pesada per ells. Són ells, els nostres nens i nenes els que ens aporten i generen la màgia i la energia perquè tot això surti bé.

Per això, el Mag Maginet, juntament amb els seus ajudants: el Melquiades i el Bernadet i també la Fada Ondina han tingut la idea de compartir amb els infants de Cornellà alguns jocs i activitats pensants per ells i les seves famílies...A més potser també el Mag Maginet compartirà alguns dels seus secrets. Per tot això, heu d'estar atents i quan veieu una de les imatges que es mostran a sota a les xarxes socials del ‘Què fer a Cornellà' descobrireu que darrera hi ha una activitat especialment recomanada per als infants.

Per anar començant us deixem un arxiu amb les primeres propostes que el Mag Maginet us deixa per compartir amb els més petits. Us animeu?


Us deixem també el MISSATGE DE VEU que el Mag Maginet ha deixat per tots els nens i nenes de la ciutat. Dessitjan que us cuideu i que sigueu molt i molt positius, perquè ja queda menys per poder tornar a gaudir del sol, sortir al carrer i tornar a veure els nostres amics i amigues. Recordeu que ens hem de quedar a casa, encara una miqueta més.

CONSULTA EN AQUEST ARXIU LES PROPOSTES DEL MAG MAGINET

Voleu veure com creix una planta? Heu vist quina forma tenen els núvols? Voleu fer un dibuix de la Torre de la Miranda? Us animeu a fer un experiment màgic?