Cornellà Natura

Mou-te a peu

Moure’s a peu per Cornellà és fàcil i agradable. La gran majoria població del nostre municipi es desplaça habitualment a peu per la ciutat.

Cornellà a peu

20190327_carrer Verge de Montserrat-20390.jpgUna manera divertida i sana de moure’s és caminar, a més de la millor opció per conèixer Cornellà i descobrir els seus racons amagats. Sempre surt a compte perquè és una activitat física gratuïta i a més bona per a la salut.

Cornellà a peu. Guia d’itineraris” recull fins a 17 propostes per recórrer tots els barris de la ciutat. Els tens disponibles en paper en una guia editada per l’Ajuntament de Cornellà i també a la web.

 

Cornellà a peu. Guia d'itineraris

 

 

 

 


Itinerari inclusiu 

20171202_Circuit inclusiu Can Corts-1854.jpgL’Ajuntament de Cornellà, en col·laboració amb l’entitat “Sumant capacitats”, ha creat un itinerari inclusiu ubicat entre el parc de Can Corts i el parc del Canal de la Infanta. Té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat mitjançant el foment de la pràctica esportiva (corrent i/o caminant).

El circuit té una senyalització especial que indica que és apte per a persones amb diferents necessitats de mobilitat i serveix per conscienciar tota la població sobre les dificultats d'accessibilitat que tenen les persones amb necessitats especials.

L'itinerari es pot recórrer passejant o en bicicleta.

 

Circuit inclusiu