Cornellà Natura

Mou-te en bicicleta

Cornellà compta amb més de 42 km de xarxa pedalable que et permetran moure’t per la ciutat de forma amable, sostenible i segura.

 

Circular en bicicleta

La xarxa pedalable de Cornellà està conformada per un conjunt de vies de diverses característiques. Consulta la normativa municipal al respecte de la circulació permesa per a ciclistes i VMP (vehicles de mobilitat personal) en cadascuna d'elles.

Informació sobre l'ordenança de mobilitat

 

 

Xarxa pedalable de Cornellà

Clica el plànol per veure'l més gran

Xarxa-Pedalable-Cornella-2024.png

20130629_Entorn riu Llobregat-18014.jpg

 

ev-8.pngRuta EuroVelo 8

Cornellà de Llobregat és un punt de pas de la ruta EuroVelo 8, coneguda com la Ruta Mediterrània i que és una de les principals rutes de cicloturisme d'Europa. Més informació.

 

EUROVELO 8 (web oficial)


Bicibox

El Bicibox és una xarxa d’aparcaments segurs per a bicicletes privades distribuïda pels diferents municipis de l’Area Metropolitana de Barcelona, que n'impulsa el servei. A Cornellà s’ha implantat des de l'any 2011.

Aquest servei funciona mitjançant el registre previ dels usuaris i de les seves bicicletes. Aquest registre dóna dret a estacionar gratuïtament una bicicleta en qualsevol dels aparcaments de la xarxa, per un temps màxim de 48 hores consecutives els dies laborables, i per un temps màxim de 72 hores en el cas d’estacionaments que es realitzin incloent dies del cap de setmana. Aquestes limitacions s’han establert per facilitar la rotació d’usuaris. 

A Cornellà disposem de 17 mòduls de Bicibox amb capacitat per a 231 bicicletes.

Aquí podeu consultar les condicions completes per donar-te d’alta, ús del servei, normes d’utilització i tarifes vigents.

 

ambici.jpgAMBici

L’AMBici és el nou servei de bicicleta compartida de l’àrea metropolitana de Barcelona integrat amb el sistema de transport públic col·lectiu de la metròpolis de Barcelona per facilitar la intermodalitat amb altres mitjans de transport públic, com el Bus Metropolità, el metro, el tramvia, el ferrocarril, etc... 

Durant el 2023, hi ha una tarifa promocional de 25 € l’any per abonament, que permetrà 30 minuts d’us gratuïts per cada trajecte. Després dels 30 minuts gratuïts, costarà 0,50 € cada 30 minuts. A partir de l’any 2024, l’abonament tindrà un cost de 40 € l’any, amb els primers 30 minuts a un preu de 0,15 €. Després dels 30 minuts inicials, costarà 0,50 € cada 30 minuts. Els usuaris que vulguin emprar la targeta física, la podran adquirir per un cost de 6 euros. En cas d’emprar el servei amb l’aplicació mòbil, serà gratuït.

Pel que fa a la integració de l’AMBici amb el servei de Bicing, s'han previst 7 estacions de pont o de transferència dels dos serveis i l’abonament metropolità, amb descomptes per als usuaris dels dos serveis.

Més informació:

 Consulta la web AMBici

 Mapa de les estacions d’AMBici

Descarrega't l'APP:

App ambici.jpg

 


20190619_Av Alps reformada-3277.jpg

20161117_Aparcament bicicletes (Rosa)-140034.jpgAltres aparcaments de bicicletes

Trobaràs 130 aparcaments d’U invertida -que permet lligar les dues rodes i el quadre de la bici- a prop d’estacions de transport públic, escoles, equipaments municipals, etc. amb espai per a 1.123 bicicletes.

 

 

 

 

 


Places de lloguer per a bicicletes als aparcaments municipals

L’empresa municipal Procornellà ha habilitat dos recintes tancats de lloguer per guardar bicicletes dintre dels aparcaments del mercat de Sant Ildefons (amb 58 places) i de la plaça de Prat de la Riba (52 places). Les persones interessades han de signar un contracte de lloguer amb una quota de pagament trimestral. L’empresa Procornellà els facilitarà una clau d’accés exclusiu als aparcaments.

Més informació als mateixos aparcaments i també a:

 Procornellà
   93 474 02 02
 www.procornella.cat