Cornellà Natura

Mou-te en vehicle elèctric

20170328_Electrolinera-21434.jpgPunts de recàrrega públics

A Cornellà disposem d'un punt de recàrrega ràpida triestàndard per a furgonetes i cotxes elèctrics i híbrids. També comptem amb un punt de recàrrega lenta per a motocicletes o bicicletes elèctriques amb dos endolls.

Ambdós punts estan ubicats al carrer Baltasar Oriol.

Com funciona?

Per a la utilització dels punts de recàrrega de la xarxa d'electrolineres de l'AMB cal ser un usuari registrat (des del 20 de novembre de 2017). La identificació i accés al servei es fa a través d'una app mòbil.


Ús del servei
Per a la utilització de qualsevol punt de recàrrega de la xarxa d'electrolineres de l'AMB, cal estacionar el vehicle en una de les places reservades, obtenir l'accés al servei del punt mitjançant l'aplicació mòbil AMBElectrolineres, i seguir les instruccions d'ús adherides al punt o que s'especifiquen a la pantalla de cada punt.

Més informació al web de l'AMB

 

Punts de recàrrega privats

El centre comercial Splau compta amb 2 punts de recàrrega ubicats als accessos principals de les plantes P-1 i P-2 del seu aparcament. Són punts monofàsics a 20A i 4,2 Kw.

 

20170328_Electrolinera-21368.jpgBonificacions per a vehicles elèctrics

iconfinder-tick_green_1398912.png Bonificació a l’impost sobre vehicles de tracció mecànica

Si has adquirit un vehicle identificat amb el distintius 'Zero emissions' i 'Eco' recollits al BOE de  21/04/2016 pots obtenir una bonificació del 75% de l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica.

 

iconfinder-tick_green_1398912.png Tarifa bonificada a l’estacionament regulat a la via pública

Tots els vehicles identificats amb el distintiu 'Zero emissions' estaran exempts del pagament de la corresponent tarifa horària a la zona blava d’estacionament regulat.

En aquells vehicles que duguin el distintiu 'Eco', la bonificació serà del 50% sobre la tarifa horària en les mateixes zones d’estacionament regulat.

Les definicions 'Zero emissions' i 'Eco' són les recollides al BOE de 21/04/2016.

La tarifa zero i la bonificació del 50% seran d’aplicació durant els primers 90 minuts d’estacionament del vehicle llevat que la zona regulada prevegi un temps màxim d’estacionament inferior als 90 minuts.

Els vehicles es podran beneficiar de la bonificació un sol cop al dia.