Cornellà Natura

Línia d'ajuts a bars i restaurants per a la compra de bicis i motos elèctriques

Línia d'ajuts a bars i restaurants per a la compra de bicis i motos elèctriques
Carril bici al barri d'Almeda.

L'Ajuntament de Cornellà ha obert una convocatòria de subvencions adreçades a titulars d'establiments d'activitats de restauració -com són bars i restaurants- que hagin comprat una bicicleta o moto elèctrica durant aquest any, per destinar-la al repartiment d'àpats a domilici. El termini és obert fins al 16 de desembre de 2021 i podeu consultar les bases completes AQUÍ.

Se subvenciona fins a un 80% del cost del vehicle, amb un límit de 1.000 euros per beneficiar. Hi poden aspirar els professionals autònoms i microempreses de menys de 15 treballadors que prestin activitats de bar o restaurant amb servei a domicili, donades d'alta en el cens de l'Impost d'Activitats Econòmiques. Queden excloses d’aquesta convocatòria les filials de grans firmes, franquícies nacionals o internacionals.

Aquests ajuts s'emmarquen en el pla d'estímuls que l'Ajuntament de Cornellà va iniciar durant l'any 2020, per pal·liar la sotragada econòmica provocada per la pandèmia, de forma transversal, i en què també es poden incloure les targetes moneder que han promogut una despesa de fins a un milió d'euros al petit i mitjà comerç, i de la qual es posa en marxa properament una segona tongada de cara al 2022, ajuts específics per als sectors que van haver de tancar durant mesos per les mesures restrictives, o la pràctica eliminació d'algunes taxes relacionades amb l'activitat comercial durant aquest any.