Polítiques d'igualtat

Programes LGBTI+


Guia De Colors

Informació i recursos LGTBI+

El programa DeColors – Cornellà Ciutat Diversa de l’Ajuntament de Cornellà es va crear arrel de la implementació de la Llei 11/2014 del 10 d’octubre per a garantir i vetllar per la protecció dels drets de persones lesbianes, gais, bisexuals, trans i intersexual. Al següent enllaç t'oferim una guia d'informació i recursos sobre diversitat afectiva, sexual i de gènere.

DeColors - Guia d'informació i recursos

 

El primer Pla local per a la Diversitat Sexual i de Gènere, que ens permet sistematitzar les actuacions a desenvolupar entre 2020 i 2025 impulsades des de l’Ajuntament de Cornellà. El Pla recull les diverses realitats a tractar i transformar dins de Cornellà de Llobregat, i ens ajuda a detectar millor les necessitats d’infants, joves i persones adultes.

Pla local per a la Diversitat Sexual i de Gènere

 

També et pot interessar...

Si necessites més informació, també et pot servir consultar la memòria corresponent a les activitats del servei SAI-DE COLORS corresponent a l'any 2021.

 


17 de febrer, Dia contra l'Homofòbia en el Futbol

L’Ajuntament de Cornellà s’uneix a la celebració d’aquest dia amb diverses activitats, amb l’objectiu de garantir els drets de totes les persones a gaudir d’una pràctica esportiva lliure de qualsevol tipus de discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

20190309_10 torneig futbol Dona-6664.jpg

20180517_Festa Dia LGTBI-10965.jpg

17 de maig, Dia contra LGBTIfòbia

Se celebra la commemoració de la desclassificació de l’homosexualitat com a malaltia per part de l’OMS (17 de maig de 1990). Les associacions internacionals de psiquiatres i psicòlegs ja ho havien fet als inicis dels anys 70. L’Ajuntament organitza un conjunt d’actes per sensibilitzar a la població sobre la importància de respectar i tolerar la diversitat sexual.

8 de juny, Dia de l'Orgull

Es commemoren mundialment els aldarulls d’Stonewall que van tenir lloc a Nova York (EUA) el 1969 i que es consideren que marquen l’inici de l’alliberament homosexual. L’Ajuntament se suma la celebració d’aquest dia amb actes propis de divulgació i informació sobre els serveis amb que compta el municipi.