Solidaritat i cooperació

Punt de voluntariat i solidaritat de Cornellà

20130522_Joves amb avis Jaume Nualart-8250.jpgEl Punt de voluntariat és un servei centralitzat de referència en temes de voluntariat que ofereix l'Ajuntament de Cornellà, tant per a les persones que estan interessades en fer voluntariats com per a les entitats de la ciutat que en necessiten.

Aquest servei funciona amb dues borses, una borsa de voluntaris i voluntàries i una altra de les entitats que tenen un projecte de voluntariat.

Les persones que estan disposades a oferir el seu temps de manera solidària omplen un formulari on apunten les seves preferències, experiències i disponibilitat. 

Les entitats de voluntariat, d'altra banda, ens comuniquen en quins moments necessiten més voluntaris i voluntàries, ja sigui per a un nou projecte, per a un punt de feina o perquè hi ha hagut alguna desvinculació. També existeix la possibilitat de poder demanar voluntaris i voluntàries per a projectes més concrets, de curta durada.

060211=Diplomes Voluntaris 15.jpgServeis que oferim

  • Informació i assessorament
  • Derivació dels voluntaris i voluntàries a les entitats
  • Seguiment dels projectes de voluntariat i les persones que hi participen
  • Formació per facilitar la tasca de les persones voluntàries i de les entitats
  • Suport i col·laboració en diferents campanyes d'àmbit ciutadà en què sigui necessària la participació de persones voluntàries. 

 

D’altra banda, el Punt és també el servei de referència en temes de Solidaritat i Cooperació, per informar de tots aquells recursos que puguin ser d'interès a les entitats i la població en general. Entre d'altres, subvencions i altres ajudes de l’Ajuntament i altres institucions  públiques i organitzacions privades, recursos com espais i infraestructures necessàries per a l’organització d’activitats, i informar de les possibles ofertes de formació.

 


logo-punt-voluntaris-2.jpgOn som?

iconfinder-location_211767.png C. Mossèn Andreu, 17 (Centre de Recursos Juvenils)
 iconfinder-telephone_134148.png   93 376 28 00
iconfinder-mail_183573.png puntvolisol@gmail.com
Facebook: punt.voluntariatsolidaritat/
Twitter: @Coop_Cornella
Instagram: @cornellajove

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 16.00 a 21.00 h.
Dimarts de 10.00 a 13.00 h.
Del 15 de juny al 15 de setembre, dimarts matí tancat.