‘Apunta’t al Clic Mob!’

Concurs fotogràfic a través d'Instagram que es fa en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, del 22 al 29 de setembre.

Els participants hauran de publicar imatges d’elements de transport i mobilitat diferenciadors i identificables de Catalunya a Instagram amb l’etiqueta #mobilitat2012. Totes les fotografies presentades al concurs podran optar a un dels tres premis generals de l’àmbit de Catalunya.

Els premis de caire general són:

  • Un 1er premi que consisteix en una estada per a dues persones a l’hotel de Vall de Núria (Inclou: cremallera, dormir i esmorzar una nit, forfet per a dues persones 2 dies i entrada al parc lúdic) més un atles de l’ICC.
  • Un 2on premi que consisteix en un paquet familiar per gaudir d’un dia a Vall de Núria (inclou: cremallera, forfet -sense assegurança- per a una família -2 adults i 2 nens-, lloguer de material per a 4 persones i entrada al parc lúdic per a 4 persones) més un atles de l’ICC.
  • Un 3er premi que consisteix en dues entrades per a Portaventura que inclou el transport en tren dins l’àmbit de Catalunya, més un atles de l’ICC.


Les fotografies que, a més, incloguin les etiquetes georeferenciades: #Barcelona, #Tarragona #Lleida i #Girona, participaran al premi que s’ofereix per a cadascun dels àmbits territorials esmentats i que consisteix en un abonament personal de transport per tot l'any 2013.

Web amb les bases del concurs