Un concierto íntimo, teatro para pequeños y grandes, y buen cine

En l'oferta destaca l'actuació del Cor Zetzània a l'Auditori el 22 de març per commemorar els seus 15 anys d'història. Per altra banda, els més petits podran gaudir de l'obra de teatre ‘Heidi' que tindrà lloc a la sala Ramon Romagosa el 5 d'abril. Pels adults el teatre arribarà el 19 d'abril amb l'obra ‘Ruddigore o la nissaga maleïda', una història sobre crims que mantindrà al públic en alerta fins l'últim moment. La representació serà a la sala Ramon Romagosa. Dies més tard, el 26 d'abril, i a la mateixa sala, la música de Mozart es transformarà en jazz en un concert de petit format a càrrec del pianista Manel Camp i el saxofonista Llibert Fortuny.

Aquestes actuacions tan sols són un tast de l'amplia oferta cultural que ha programat l'Ajuntament i que s'allargarà fins el mes de juny. Les entrades es poden reservar al telèfon 93 377 99 11 de 10.00 a 13.00 h. de dilluns a divendres, o bé comprar una hora abans de començar cada espectacle a la taquilla de l'escenari corresponent.

Rosario i l'obra ‘Els nois d'història' a l'Auditori

El 25 d'abril, l'Auditori de Cornellà presentarà en concert a la cantant Rosario, La fillq de Lola Flores porta el seu darrer treball, que ha tingut importants reconeixements nacionals i internacionals. Serà a partir de les 21.30h. L'actuació de Montse Cortés i Diego ‘El Cigala' en el marc del Festival de Arte Flamenco de Catalunya, i ‘Els nois d'Història' de Josep Mª Pou són també altres propostes per al juny. Ja estan a la venda les entrades.