Lliurament de claus de 151 habitatges de promoció pública a la carretera d'Esplugues

Lliurament de claus de 151 habitatges de promoció pública a la carretera d'Esplugues

Demà dimecres, 23 de desembre, es lliuren les claus als nous propietaris dels 151 habitatges promoguts per l'Ajuntament de Cornellà a la carretera d'Esplugues, a través de l'empresa municipal Emducsa.

La promoció, destinada a cobrir la demanda social d’habitatge a preus assequibles a la ciutat de Cornellà, està formada per pisos de protecció oficial de diferents règims, d'1 a 3 habitacions. Part d'ells estaven reservats a sol·licitants menors de 35 anys, i altres a sol·licitants amb mobilitat reduïda. Tots disposen de plaça d'aparcament i traster i es van adjudicar l'any 2007.

Aquesta promoció ha significat una nova línia de treball en el foment d'habitatge social per part de l'Ajuntament de Cornellà. A banda de crear promocions en zones en expansió i de nova urbanització, com era el cas de les actuacions a Fontsanta-Fatjó i Almeda, s'impulsa així la construcció de vivenda en barris més cèntrics.

La promoció d'habitatge públic és una de les prioritats del consistori, per donar resposta a la demanda social en aquest àmbit. Actualment es troben en construcció 357 vivendes en diferents punts de la ciutat, i estan en projecte el desenvolupament de noves promocions en barris com Millàs, Sant Ildefons o el Pedró.

Acte: Lliurament claus 151 habitatges
Lloc: Ctra. d'Esplugues / c. Lluís Muntada
Hora: 19.00h

Cornellà de Llobregat, 22 de desembre de 2009

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00