Lliurament de claus dels primers habitatges acabats de la promoció de l'Av. Salvador Allende

Lliurament de claus dels primers habitatges acabats de la promoció de l'Av. Salvador Allende

Avui dimecres 7 de juliol es lliuren les claus als nous propietaris de 60 habitatges promoguts per l'Ajuntament de Cornellà a l’Av. Salvador Allende, al barri de Sant Ildefons, a través de l'empresa municipal Emducsa.

La promoció consta d’un total de 116 habitatges, i ara es lliuren uns 60 pisos d’una, dues i tres habitacions, així com alguns de tipus duplex. Els habitatges tenen entre 39 i 76 metres quadrats segons les característiques, i compten tots amb plaça d’aparcament i traster al mateix edifici.

Aquesta promoció ha estat la primera finalitzada per l’Ajuntament de Cornellà al barri de Sant Ildefons, i s’inclou en un ampli projecte de revitalització del barri. L’edifici on es troben aquests pisos inclourà també una nova biblioteca, un nou centre cívic i un petit auditori. Aquestes actuacions estaven recollides al Pla d’Actuació Integral del barri de Sant Ildefons posat en marxa l’any 2005.

L’habitatge de promoció pública és una de les prioritats del consistori, per donar resposta a la demanda social en aquest àmbit. Actualment es troben pendents de finalitzar les obres de dues promocions més a l’Avinguda Línia Elèctrica, ja sortejades, de 40 i 42 habitatges. En fase de projecte hi ha altres actuacions recollides al darrer Pla Municipal d’Habitatge, com el sector Millàs, el tram nord de la carretera d’Esplugues, a més de l’inici del planejament del sector Ribera-Salines, declarat Àrea Residencial Estratègica (ARE).

Per tal de facilitar l’accés a les persones interessades en l’adquisició o arrendament d’habitatges protegits d’aquelles promocions, públiques i/o privades, que es duguin a terme a la ciutat, l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha creat el “Registre de Sol·licitants d’Habitatges amb Protecció Oficial de Cornellà de Llobregat”. L’empresa municipal Emducsa, on s’ubica l’Oficina Local d’Habitatge, s’encarrega de la gestió i control d’aquest registre, i les sol·licituds es poden realitzar a través de la web www.emducsa.com.

Acte: Lliurament claus 60 habitatges
Lloc: Av. Salvador Allende 55-59
Hora: 19.00h

 

Cornellà de Llobregat, 7 de juliol de 2010

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00