20 actos en reconocimiento de la mujer

Fins a 20 actes se celebraran a Cornellà per commemorar el Dia Internacional de les Dones, des del dilluns 2 de març fins el diumenge 29. Cinema, debats, taules rodones, esport, exposicions, teatre i música a diferents sales de la ciutat conformen el programa per homenatjar l'esforç i el valor de les dones.

El divendres 6 de març se celebra l'acte que tradicionalment compta amb una més gran participació. És el sopar-ball que s'espera que reuneixi més de 1.000 dones a la Fira de Cornellà.
Una cita amb Mozart

Com a actes destacats trobem: l'exposició de treballs de manualitats creatives el dimarts 10, i el dimecres 11 lliurament de premis del XIV Concurs de Narrativa per a Dones Àrtemis. El dia 13 un homenatge a Julia Relancio, expresidenta de l'entitat Amigas de la Moda, ara denominada Asociación Cultural Gent i Futur. Serà un acte que tindrà lloc al Citilab a partir de les 19.30h. El dimecres 18 de març, es podrà gaudir d'una trobada amb la poetessa Maram Al Masri al Castell de Cornellà a les 18h, i el dimecres 25 de març es farà un acte d'homenatge a les dones treballadores pel barri amb una representació teatral al Centre Cívic de Sant Ildefons. I el Concert de Gala amb repertori de Mozart el divendres 27 de març, al Museu Agbar.

Clica aquí per veure tots els actes del Dia Internacional de les Dones